Να ‘ρθεις

   Κουράστηκα να μην σε βλέπω και να προσποιούμαι ότι περνάω καλά μακριά σου. Κουράστηκα να ζηλεύω αυτούς που μπορούν να σε έχουν κάθε μέρα. Κουράστηκα να προχωράω μπροστά σε εφήμερους ανθρώπους και χλιαρά συναισθήματα. Κουράστηκα να ξυπνάω και να βλέπω ότι δεν είσαι  εδώ.

    Και τα μηνύματα ; Πόσο υποκριτικά ; Τι να σου κάνει μια οθόνη όταν δεν μπορείς να αγγίξεις τον άλλον; Όχι , δεν θέλω κανένα μήνυμά σου , εσένα θέλω να ΄ρθεις. Φτάνει , κατάλαβα. Ήταν αρκετή η απουσία σου για να εκτιμήσω τη παρουσία σου και να παραδεχτώ ότι μου λείπεις.

  Τη φαντασιώνομαι καιρό αυτή τη νύχτα που θα ΄σαι εδώ. Τη σχεδιάζω και αφήνω ελεύθερο το μυαλό μου να ζωγραφίζει φανταστικούς διαλόγους και εικόνες.

  Να ΄ρθεις και να τα πούμε όλα. Να ξεθάψουμε τα συναισθήματά μας και να μιλήσουμε αληθινά. Δεν θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις , δεν θα σ΄αφήσω να φύγεις ξανά χωρίς μια κουβέντα.

  Η τάση σου να σιωπάς , ας σταματήσει. Θέλω να μιλήσεις. Πρέπει να μάθω επιτέλους γιατί έφυγες; ένιωσες όπως ένιωθα ή τα πέταξες όλα σε κανένα κουτί πίσω πίσω στο μυαλό σου;

  Καμία απάντηση δεν θα με παρηγορήσει. Μόνο λύτρωση ζητάω για αυτά που με βαραίνουν. Να νιώσω την αλήθεια στα λόγια σου και αν είναι να κλείσει αυτός ο κύκλος μας , ας κλείσει με ειλικρίνεια.

 Να ΄ρθεις έστω για τελευταία φορά , να αφήσουμε τις ψυχές μας να ανταμώσουν , όπως τότε που γνωρίστηκαν , γυμνές και ήταν γεμάτες χαρά.

  Δεν θέλω να σε μπερδέψω. Εξάλλου , για σένα γράφω. Προσπαθώ να κρυφτώ αλλά δεν μπορώ , δεν  σε έχω  ξεπεράσει ακόμα. Μη με κρίνεις , αλλά οι άνθρωποι που αγαπήσαμε βαθιά δεν ξεπερνιούνται μωρό μου , γιατί οι άνθρωποι δεν είναι εμπόδια για να τα ξεπεράσουμε.

  Και ας μου λένε όλοι να σε αφήσω πίσω , όταν σε αγάπησα δεν άκουσα κανέναν. Εγώ θα μένω εδώ . να περιμένω τη νύχτα που θα΄ρθεις και θα μου πεις «Μου έλειψες».

Advertisements

One thought on “Να ‘ρθεις”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s